Kildemarken.org

Ringsted Boligselskab - Afdeling 2210

I Kildemarken er alle boliger tilkoblet et Fibernet som giver adgang til individuel TV og Internet fra Waoo Forening.

Grundlæggende betaler du en fast tilslutningsafgift over huslejen hver måned, og så er det op til dig selv at vælge hvilke tv-pakker og evt. tillægskanaler du ønsker at se - alt sammen noget du bestiller ved at kontakte Fibia's kundeservice.

Hvis du ønsker det, kan du Udover TV, også bestille internetadgang via Kildemarkens fibernet.
Internetadgang via vores fibernet er en mulighed vi tilbyder, men hvis du i stedet ønsker at få leveret internetforbindelsen via en anden udbyder (udenom vores fibernet), kan du også frit benytte dig af denne mulighed.Bestilling af tv-pakker og Internet

Ønsker du at bestille eller ændre dit valg af TV og/eller internet, skal du kontakte Fibias kundeservice på: 78 73 22 02

Oplever du fejl på din fiberforbindelse som f.eks. manglende tv-signal eller internetforbindelse, fejl på tv-boks eller router eller ønsker du hjælp til opsætning af web-tv, skal du kontakte teknisk support på: 78 73 22 02

Se mere info om Fibia's kundeservice på:
   http://www.fibia.dk/privat/kundeservice/kundecenter/kontakt-osHvad gør jeg den 1. Februar 2016, når fibernettet tændes

Mandag den 1. Februar tænder Fibia for det nye fibernet i Kildemarken. Herefter får vi alle adgang til de nye tv-signaler og internetforbindelser.

Før du tilslutter dit tv til det/de nye tv-stik som er opsat i din lejlighed, så er det yderst vigtigt at du læser nedestående information om stik og kabler - så du undgår unødvendige problemer med dit tv-signal. Er du i tvivl om kvaliteten af de løse kabler du i øjeblikket bruger (f.eks. mellem tv'et og stikket i væggen), så skift dem med det samme ud med godkendte kabeltyper !!. Vær i den forbindelse opmærksom på at det næsten kun er 2. værelses lejligheder som er født med 2 tv-stik, og at det i alle andre lejlighedstyper påhviler lejeren at sikre at kablingen til andet tv-stik er udført korrekt.


Når du er sikker på at dine løse tv-kabler er i orden, skal du gøre følgende for at tilslutte dit tv til det nye fibernet:

1. Efter at fibernettet er tændt (fra 1. Februar), flytter du tv-kablet fra det gamle tv-stik på væggen til det nye - som Fibia har opsat i nærheden.

2. Herefter tænder du dit tv og sætter det til automatisk at scanne efter de nye tv-kanaler. Der skal scannes efter tv-kaneler på alle tilsluttede tv apparater.

Internette Mht. internetadgang, så vil du i løbet af denne måned (Januar 2016), modtage et kodebrev fra Fibia, indeholdende koden til dit nye WiFi.

Er du i tvivl, så ring til Fibia's kundeservice.Vigtig Info om antennekabler

For at garantere et ordentligt tv-signal, og dermed billedkvalitet, er det vigtigt at bruge et kabel der er sikret godt mod forstyrrelser udefra.

Både antennekabel og antennestik skal være af godkendt kvalitet. Køb derfor kun kabler der er Stofa Approved, Class A eller YouSee Ready godkendte. Kig derfor efter nedenstående mærker, når du køber kabler:


De gamle antennestik med en plastikkappe der kan tages af og på, duer IKKE i vores antenneinstallation da de er meget modtagelige overfor forstyrrelser
Forstyrrelser på tv-signalet skyldes i langt de fleste tilfælde dårlige eller defekte kabler, fordelere og installationer i huset.
Nedenfor er vist typiske fejlkilder - disse beskytter ikke nok imod forstyrrende signaler og bør skiftes ud:


Vær opmærksom på at alt arbejde med antennekabler er 100% på eget ansvar. Kommer en af Fibias teknikere på besøg og en fejl skyldes dine kabler, kan du komme til at hæfte for besøget samt den efterfølgende udbedring.Gode råd hvis du absolut skal lave dine kabler selv

www.homeconnect.me kan du finde vejledninger som beskriver hvordan du selv samler stik og kabler korrekt.

Vær dog opmærksom på at alt arbejde med antennekabler er 100% på eget ansvar. Kommer en af Fibias teknikere på besøg og en fejl skyldes dine kabler, kan du komme til at hæfte for besøget samt den efterfølgende udbedring.

Er du det mindste i tvivl, så brug kun godkendte kabler med faste stik eller lad en fagmand udføre kablingen.Brugervejledning til vores TV-Boks

Se vejledningen her..